Nak cari 

DUIT SEGERA..!!?

Inilah salah satu cara terpantas yang anda mampu dengan menjual ebook paling cepat tanpa perlu bersusah payah menulis.



Nak buat ebook atau nak tulis sebuah buku ni bukannya mudah. Nak fikirkan tajuk, nak dapatkan idea, malah nak mula menulis permulaan dengan satu perkataan pun susah. Bukannya terus mengadap komputer boleh terus menaip..! 

Hoho.. susah woo.. Ini kan pula nak menjualnya dengan segera. Tambahan lagi kita betul-betul perlukan wang pada waktu-waktu yang sangat perlu. 

Siapa peduli kan kita? 

Siapa yang nak bagi kita duit saje-saje je tanpa perlu bayar balik?

Tapi....

Ada tak cara yang paling mudah dan cepat menjual ebook??


Jalan penyelesaiannya...

Jangan susah hati jika anda nak duit yang paling cepat dengan menjual ebook. Saya telah sediakan kemudahan buat anda dengan menyiapkan 5 buah ebook yang saya beri lesen MRR (Master Resell Right).

Apa itu Master Resale Right?

Sebagai pembeli, anda boleh jual semula ebook ini kepada orang lain dan pembeli anda boleh pula menjual ebook ini kepada orang yang lain pula.


Nak tau apa lagi yang best?

Yang bestnya kaver hiasan ebook-ebook ini anda boleh tukar kepada desain sendiri.


Ilmu yang ramai orang nak tahu...

Saya sediakan 5 buah ebook ni adalah antara alat yang penting dalam bisnes. Samada bisnes konvensional atau internet. So, peluang untuk anda buat  pelbagai jenis pendapatan dapat di baca melalui 5 buah ebook yang saya sediakan seperti di bawah...



Ebook ini menerapkan 7 Strategi Pemasaran yang telah disusun agar anda boleh ikuti sehingga anda mendapat jualan.

Disamping itu saya memberikan 200 idea pengiklanan bagi memudahkan anda mendapatkan kaedah yang sesuai untuk anda.

Anda tahu tak apa dia antara senjata-senjata jualan yang boleh anda gunakan?
 

Semua jawapan ada dalam ebook ini. Sebab itu anda tidak boleh abaikan. Pemasaran adalah nadi sesebuah bisnes.

Harga ebook : RM39 sahaja.



Ebook Duit Segera Internet ni memberikan idea berkenaan apa yang anda boleh tawarkan kepada pelanggan samada servis atau produk.

Banyak laman web sebagai platform untuk anda pasarkan servis yang telah dimasukkan. Memudahkan anda segera membuat tawaran servis atau produk anda.

Saya juga memberi idea membuat wang dengan segera serta medium pemasaran yang membantu jualan anda.


Banyak lagi termasuk alat pemasaran paling berkuasa di internet serta bonus yang saya berikan dalam ebook ini. Rugi kalau taknak..

Harga ebook : RM39 sahaja



Autoresponder adalah alat yang paling berkuasa dan digunakan oleh kebanyakan IM (Internet Marketer). Dalam ebook ni sebenarnya memberikan anda teknik melalui pemasaran e-mel.

Bagaimana anda mampu menukar prospek kepada pembeli dan banyak lagi teknik-teknik yang mana jualan telah terbukti berhasil.

Ebook ini memberikan anda contoh-contoh yang memberi idea penulisan e-mel buat anda. 



Inilah teknik menulis e-mel untuk prospek anda. Hanya sekali klik seberapa ramai prospek yang anda ada akan sampai kepada mereka. Adakah mereka buka e-mel yang anda hantar? Sebab itu ebook ini penting buat anda.

Harga ebook : RM37 sahaja



Saya masukkan 6 ebook menjadi satu. Kiranya 6 in 1 laa.. Semua berkenaan affiliate.

Affiliate tu apa?

Secara ringkasnya affiliate adalah program jana pendapatan di internet yang menggunakan ejen.

Sebab tu dia POWER sebab anda tidak bersendirian memasarkan produk. Keuntungan akan bertambah berkali-kali ganda jika anda tahu teknik-tekniknya.


Harga ebook : RM37 sahaja



Ebook ini adalah berkenaan laman web dan blog.

Terkandung di dalamnya tips-tips untuk website dan blog juga bagaimana blog boleh menghasilkan pendapatan.

Disediakan juga link atau laman web yang membantu anda menjana pendapatan bukan semata-mata iklan atau artikel malah review anda boleh menghasilkan duit.

Baru tahu? Banyak rahsia yang telah dibocorkan!

Harga ebook : RM30 sahaja



Saya anggap 5 ebook ini lengkap untuk anda berniaga. Bukan setakat itu, ia akan membawa pulangan yang berganda buat anda kerana di sana meliputi ilmu berkenaan pemasaran, membuat duit, menggandakan duit dan teknik serta tips jana pendapatan tambahan.


MRR ebook perniagaan

Harga Pakej Ebook MRR

RM182 sahaja


Tapi nanti dulu..!

Saya taknak anda bayar jumlah sebanyak tu. Saya nak bagi diskaun lagi kepada anda...


Berapa kalau dah tolak diskaun..?


Harga Pakej Ebook MRR sekarang...


RM182

Hanya RM90 sahaja..!


Ye.. Dengan 5 ebook berkuasa tinggi tu hanya RM90 sahaja!


Ok, apa yang anda perlu lakukan adalah dengan mengikuti langkah pembayaran mudah ini seperti berikut...


Langkah 1

Membuat pembayaran di bank pilihan anda. Pilih satu dari bank tersebut :

Hairizal Hamidon (Maybank – 1010 6693 5993 ) atau (CIMB - 7612 1049 90)


Langkah 2

Klik link di bawah. Anda akan di bawa terus ke Whatsapp kami atau SMS dari nombor Whatsapp di bawah :

KLIK DI SINI


Langkah 3

Tunggu link muat turun dalam masa 24 jam.



Kad Kredit / Kad Debit

Sekiranya anda nak membuat pembelian menggunakan kad kredit atau kad debit, kami menggunakan PayPal. Anda tidak perlu menggunakan borang di atas lagi kerana automatik anda akan dibawa terus ke ruangan muat turun.

Klik butang di bawah ini...




Terimakasih kerana singgah ke laman web mekanikbisnes.com